Eillinnen meni hyvin mutta toissa päivän tuli  syötyä karkkia ja jotain muuta moskaa jotenki oli vaan et syön nyt kohta et saa tunne..eillinen meni taas hyvin ..mutta ei paino menny siihen lukemaan mikä se oli lauantaina..nousi  piru vieläkin...no tämä on minun tulos -25kg  vuodessa ja nyt on hyvä lähtökohta rueta tavottelemaan alle yhdeksänkymmenen lukua.

1.1. viimme vuonna.. kopion tekstin ja laitan tämän vuoden höpinä perään (painosta 116.1kg)

tästäpä tämä uusi vuosi lähtee samoissa tunnelmissa kuin joka vuos..huonolta se näyttää tuo paino puntarissa mutta nyt ei auta itku eikä muukaan ,tästä norsupainosta on lähettävä, muu ei auta.

Ostin tuossa ykspäivä sellasen 3 päivän nutraus alotuspakkauksen oisin ostanut viiden muttan en löytänyt kaupasta.. pari vuotta sitten kokeilin ja tippu viiskiloo viidenpäivänaikana se on jo hyvin..no nyt aatelin ekaviikon pisteillä ja sit kolmenpäivän sen pussi jutskan ja pisteille takas.. katotaanpa paljonko on sitten tippunut   tämä on semmonen 10 päivän suunnitelma.ja siinä on pysyttävä...

Hyvää Uutta Vuotta 2014 <3

NYT 1.1.2015 painossa 91.1kg

On helopttavaa kirjoittaa tämä teksti.yli kaiken mitä inhoan eli lihavuuttanii niin olen saanut itseäni pienemmäksi vaikka suuri olen vieläkin mutta pienempi kuin vuosi sitten..pussikuuri osittain on vielä tallessa kaikki patukat söin mutta muut jäi syömättä eli ovat tainneet jo vanhentua ei niitä meikä tartte jos laihduttaa pitkällä aikavälllä nopeen tuloksen saa lyhyellä aikavälillä mutta nopeesti tulee korkojen kanssa takasin.ateria patukat on kyllä hyviä jossain reisussa niitä suosin jatkossakin..

Mikä ihanita nyt kun saa potkua persuuksille uudesta vuodesta niin on ihanaa voin kesällä olla laihempi kun "nais muistiin" ja realistisena tavotteena 5kk tavoite on 10kg se on aika paljon mutta toisaalta aika vähän 2kg/kk ,puolikiloo viikossa mutta minneppä mulla kiire..lipsua ei voi ..mutta tilanteita tulee ja ainakin yksi varma ""tilanne" on  maaliskuussa..täytän 40 kauheeta kamalaaa kun ahista eli mitä ssilloin tapahtuu en tiedä mutta  varmasti jotain ...

sehän oisikin hyvä tavoite  reilu parikuukautta  ja painosa pois 5kg toivon kyllä että tippuu jo tammikuussa :D

tästä tämä taas lähtee ..