Nyt oon tyytyväinen on jo lauantai ja en ole repsahdellut yhtääntälläviikolla.Harmi vaan kun muutaman päivän syömiset tekee hirveän vahingon  pudotettuihin kiloihin ..Minkä työn takana ne kuitenkin on poistaa...

Kellon siirto on aiheuttanut mulle huonomman unen..heräilen miten sattuu enkä saa unta enää toissa yönä heräsin 3!!! tänä aamuna 6 ei kiva ..siitä tulee heti syömisten kanssa ongelmia jos ei saa nukutuksi kunnolla..onneksi selvisin eillisestä kunnialla..

Ensi perjantain ois yhdet juhla ..ole jo melko varma että perun omalta osaltani koska ei tästä tule kohta taas mitään jos mulla menee kaikki viikonloput syömisiin ja juomisiin sama kaava valmis mikä on ollut ennekin..eka hyvin sitten syödään herkkuja joskus ..sitten vain viikonloppuisin ja kohta ahmitaa joka hetki jne.jne...EI ,Ei minä sanon ei!!!

Tässä on jumittu jo nyt muutamien päivien syömisten takia liian pitkään tähän täytyy tulla muutos.Laskin tuossa huvikseni montako repsahdusta koko vuonna on minulla ollut niin kyllä niitä on kertynyt  reilusti yli kymmenen  mutta 306 päivään saa tullakkin jokunen mutta kohtuus kaikessa nimenomaan syömisissä.

2kk jäljellä tätä vuotta 60 päivää tässä ajassa voi saada putomaan painoa vaikka 8kiloa jos on vaan halua ja intoa jne..minulla kuitenkin on tuodella pieni tavoite muutama kilo että saan sen -30 täyteen viikkoa kohden se tarkottaa noin alle puoltakiloa mutta tässä on montaa mutkaa matkassa...tai juhlia...herkkujen äärellä...jotenkin tämä loppuvuosia on ollut yhtä umipkujajuoksua..Onneksi on jo marraskuu ja enkä ole pilannut tätä laihdutusta ..kokonaan..vaan jatkat todellakin jatkan!!!!

Kohta lenkille pitkästäaikaa ystävän kanssa :)

Niin ja kävin aamulla puntarilla paino oli noussu  ja varmaan maanantaina se oli paaaljon enemmän ,,mutta se nyt oli 88.8kg Eli  nyt vaan alapäin maanantaina sitten "virallinen...onneksi en ole luovuttanut vaan jatkan :)  järki käskee jatkamaan :D