on ollu pitää syömiset kurissa!!toooosi vaikeeta..

huommenna ne rippijuhlat sii tyttäreni,,niin eillen tei kakkuja ka muuta suolasta joo ..

jos kakun väliin tulee kermaa .ranskankermaa,tuorejustoo ym..ni  pakkohan se on kahtoo

"mavut" kohdalleen ...niin ja  jos piirakanpohjaan tulee puoli kiloo voita ja samanverran rahkaa ja täytteeksi juustoo, jauhelihaa, paprikaa,sipulii ym..ni pakko oli maistaa

että voipiko tarjoilla vieraille ...:)

omaa pöljyyttäni on joo!

no en ikinä ole kesällä laihuttanu saati remonti päällä hirvee kiire ja vielä käy töissä ja järjestä rippijuhlat  ni kyllä oon huomannu että pätkii muisti mulla pikku asioita unohtelen jatkuvasti..

toivottavasti juhlat menevät hyvin ja kaikki ovat tyytyväisii ja loppuu tää kiire ja rahan meno!!

täytyy sanoo että kyllä on palanu rahaa!!nii kallista ku tekee  esim kakun jonne laittaa välii esim.mansikkamoussee(tuoreista mansikoista )maksavat jo 10 ekee nii ja kinuskiinkermat ympärille kermat eli varmaa 2litraa tekee taas 10 ekee sit kilo rahkaa ,sitten ranskankermaa ,tuorejustoo,...parikymmentä kananmunaa ja muut kaikki ainekset ..tietysti halvemmallakin pääsin oma on tyhmyyteni joo mut haluun aina tehä kakuista hienoja ja maukkaita!

mutta miten selviin että en rupee huommenna ahmii ja syö kaiken tekemäni en haluu lihoa enää yhtään

haluun laihaksi! van kyllä on vaikeeta ja sitten on tulossa juhannus seuraavaksi siitäki olis helpompi "selvitä " kuin näistä omist järjestämistä juhlista van jos tästä selviin enkä ahmin itteeni kiloja niin se on jo puoli voitto mulle...selviin kyllä sit tästä kesästäkin tällä laihdutus linjallani!

nyt en muute oo kerenny edes lenkille muutamaan päivään on ollu tosiaankin niin kiire..

ei täs nyt muuta.. juhlii odotellessa...  :)