Laitan  itselleni tavoitteita esille koska nyt on toisaalta huonompi vaihe menossa jotenki pieni kyllästyminen johtuneeko lomasta? en tiedä.. mutta tavoite on edelleen se 90kg alitus ja loppu  vuoden tavoite ei nyt ole hirveä suuri mutta tavoite on että saan painon putomaan -30kg hitaasti hyvä tulee  eli tämä tarkoittaa että 5 kuukauteen paino on pudottava n. -7.3kg(voi olla hieman enenpi) mut jokatapauksessa tarkoittaa että -1,5kg kuukaudessa  on helposti saavutettavissa jos vaan saa pidettyä tämän ahmimisen kurissa... ja..ja..

että tämä ei vaikuttaisi liihan helpolle niin vielä yksi TUNNUSTUS :/

Minun täytyy tänne nyt tunnustaa itsellenikin vielä että eille sattui ensimmäinen  oikea ahminta "kohtaus" olin nukkunut kaksi yötä jo huonosti ja heränny jo kukonpierasun aikaan ja päivän ruuat olin sitten jo syönyt hyvissä  ajoin kunnes koitti ilta söin niin että oksetti ja tuntui että halkean!! tämä on aivan varmasti syy ja seuraus tuosta unesta joka oli ollut huonoa pari yötä...eli tuo paino on eillinen paino ja  minkä tuonne nyt laitoin.. tämän aamun painoa.. en kato nyt edes ..huomenna katson pajonko tuli tuhoa... itkettää miksi meni tekemään niikuin tein kaikki se työ ja tuska mitä olen nähnyt näiden kilojen eteen ..valkuuko ne taas hukkaan??????surettaa eikai mulla ole alkamassa taas joku paha kausi...että lihon ja lihon en halua!!!

Se siitä...ja kohti uusia pettymyksi... tämä on ainut tällevuodelle joka otta näin pattiiin ja ainuaksi saapi jäädä...

Nyt pitää tehdä totaalinen ryhdistäytyminen  ei ole helppoa lomalla laihdutus täytyy todeta ja vielä on niin kuumakin :P

vähäsuolasta,, vähärasvasta,, vähäsokerista ,,vähä vai sitä ja vähä vain tätä niin se vaan on.