Paino oli nyt tänä aamuna 113.7kg eli alaspäin on paino nyt menny jossain vaiheessa puntarilla kävi jo lukema116kg ja sitäkin enemmän aivan varmasti  paino on käynyt en vain ulkaltanut puntarille!

Nyt ollaan  suurinpiirtein heinäkuun lopun painossa.En tiedä mitä siitä ajatella, tällä hetkellä vaan ajattelen että äkkia paino alle satakymmenen ja alle sata ja ja.. aivan väärä taktiikka TIEDÄN ..Mutta minkäs teet?

tälleen se pyöriin päässä se laihdutus "piiri" ja sitten kun se on lopahtanut alkaa armoton tunkeminen kaikkee moskaa naamariin ainakin +1kg viikkotahtia en käsitä..mistä tämä johtuu??? miksi juuri nyt minulla on kirkkaana ajatus terveellisestä ruuaasta ja sitten kun se ajatus "hämärtyy" en tunne mitään mussutan ja mässytän..

Edessä on hirveä työ omaa tyhmyyttään ollaan TAAS tässä pisteessä..

Sain ostettua eillen uudet lenkkarit entiset oli varmaan mennyt ehkä jo vanhaksi..mitkään softsell housut ei varmaan mene edes päälle en ole kokeillut mutta luulen että ei mene ärsyttää..osta aina uutta ja uutta kun ei sovi tai on liian löystät..mutta tällähetkellä KAIKKI takit ja housutkin soi päällä(ainainen riesa ja hävetys)..ärsyttää kun ilmatkin kylmenee eikä ole sitten vaatetta..ei auta kun lenkkeillä niin kyllä ne takit kohta päälle sopii kolmas viikko on alkanut!!