eillen menin ja mässytin...tyhmää eikös..van oli kyllä hyvää..

ystäväni kertoi tehneensä sellasen tortilla keon johon tulee tortilloja, juusto raastetta ja aurinkokuivattuatuorejustoo ja tää keko mikroon niin kuulema hyvää..

no meik ei voinu ku ostaa  tarvikkeet ja kokeilla voiko ollaki hyvää siis todella hyvää..tymää ostaa ja sit varmasti vetää et persuukset vaan pullistuu perk..että kyllä pitää olla heikko luonne..ei voi ku ihmetellä miten tää on taas menny tähän pisteeseen et en voi vastustaa enää mitää herkkui..vois syödä mitä vaan..

kävin sentään aamulla lenkillä mutta eipä se paljoo auta!!tuorejuusto rasvarosentii ku ku kahtoo 27%,tortillat  yli 500 kalorii ja juustoraaset26%!!!!kunnon rasva ja kalori  bommi!!!van kannattaa kokeilla joskus jos on jotain illanistujaisii tms...on hyvvee..

mutta kyllä ei aivan heti osta nuita aineksii tähän mökkiin...

et maanantai kuin taas koittaa ni saapa nähä miten on menny ku nää viikonloput on tälläsii viikot menee onneksi pisteillä mut viikonloppuna repee tosi v- mäistä mikä lie syys masennus iskeny en ymmärrä tätä

haluu mässyttää kokoajan asennetta!!

tänään on tähän mennessä menny kurkusta alas jo12 pistettä et empä usko et selviin tästäkää päivästä kunniaalla mut tälleen tää nyt on menny ei voi mitää..nällä mennään...

nyt kaffetii juomaa...ja rypemään täs ahistuksessa ...ja morkkiksessa ku menin ja söi taas...