juuh elikkäs tauti vissiin tulossa uudelleen ei vois vähempää kiinnostaa nimittäin edellinenkin on vielä sitkaassa eli on pitänyt ryskiä ja rykiä sitkeää limaa viikko tolkulla silloin tällöin tulee semmonen yskä  "kohtaus" ja nyt tuntuu että tulee uudelleen kurkkukipeeksi EN KESTÄ!! :/ :/ :/ :/

puntari on ollu nakattuna nurkkaan tovin .voi ..voi mutta eipä yllätä näin monen vuoden kokemuksella...sokeri vei mennessään ja muukin herkku ..päivä paino oli 109,8kg onneksi ei ole noussut tuon enenpää vaikka lista mitä olen mennyt syömään on pitkä ja kielletty!!

oon ollu hirveen väsyny johtuukohan se siitä että en ole ulkoillut.. no ainakin yksi syy on ylensyöminen..ja siitä seuraa närästys het justiinsa jos ahtaa ja ahtaa en opi koskaan... onneksi närästys ei koko aika vaivaa..toisaalta työ mitä teen ressaa tämmöstä herkkää ihmistä..liikaa....ihan liikaa...tykkäisin tietää mitä teet päivittäin ja mieluiten yhtä ja samaa se tuo turvaa tämmöselle herkälle ihmiselle..mutta eihän se elämä niin mee...kaikille annetaan vain sen verran mitä kestetään..hullun mylly ..oravanpyörä ja mitä niitä muita on..