Flunssaa on vieläkin hiven kurkussa käheyttä ja pieni nuha mutta olo vetämätön eillisestä kuitenkin parempaan päin suuri ja pahin  "oire " on vetämätön olo. huomenna pitäs olla iskussa..onneksi tuo nuha on sillä mallilla että ei tarvitse niistää 24/7 ainut mitä piti viimme yönä tehdä oli yskä sekin sellainen kuiva yskä ei sellainen limainen kuin yleensä..alkas jo riittää tämä tauti.. en tiedä miten selviän huommisesta töistä..kun on ollut rankkaa tämä sairastaminen ei ole kerennyt levätä  :D vaikka oonkin vaan maannu mutta kun päässä on sellanen sairauden tunne kokoajan se on raskasta...miten jaksan ku  olen levännyt ja tuntuuu että en ole levännyt ???? outoa :D  mutta totta joka sana.

Taas oon piikkimatolla  kun tuntuu että se auttas vähän edes tuohon niska kipuun..toisen kerran jo tälle päivälle...väsyttää ja ressaa nyt  jo pelkkäajatus että pitää raahautua töihin panikoimaan... jospa menee kaikki hyvin..ja sitä rataa..

toivon vai nyt että olo kohenee vielä huomiseen niin jaksan kun se että on lihava sekin jo tekee vaikeuden mun olotilaan saati että on hiemankaa puolikutoinen.. mutta mentävä se on kun ei oo kuumetta..ja tuo nuhakin jo on näyttää loppumisen merkkejä.. jos ei tuuu uudellen kun tuo kurkku on semmonen karhee..

mut joo yrittänyt olen keventää  :D syömisistä sananen.. eillen illalla söin kukkakaalia raakana iltapalksi kun tuntui että täytyy vielä jotai saada syödä..päivällä jauheliha keittoo ja leipää.. aamulla leipää ja sitten välipaloina jugurttii ym.. hyvin siis syömiset !kunhan taudin sais veke..mielitekoja kyllä on huoh..