Eillen oltiin päivä reissussa.Pidin "pääni" ja olin ressuajan  syömisten osalta ihan ateria korvikepatukoilla 2kpl ja yksi pirtelöjuoma,banaani.. illalla kotona sitten salaattia (paljon),kaurapuuroa ja leipää ja hyvin selvisin päivästä ei mitään ongelmaa jes!!!muut tietystä kävi syömässä..mutta ei mua haitannu..tällä kertaa..

painossa silti ei ollu tapahtunut mitää eillisestä vaikka vähillä syömisiillä olikin ,outoa! no hyvä että ei nousuakaa..sitä en tarte tosiaankin oon kyllästynyt olemaan lihava. mutta on se kumma kaupoissa kun peilin ohi kävelee niin en vaan näe itseäni laihempana vaan sellasen isomahasena..isona ihmisenä..välillä en vaan näe muutosta..ja väliä taas kotona nään :D outoa tämäkin..liekkö vääristävät peilit vai mikä lie..

eillen en siis kerenny lenkille kun oltiin reissussa mutta ompa tuota käveltykin..en ota siitä ressiä tässä on ihan muut ressin aiheet..

nyt kahvia ja tänään paistaa aurinko että voi olla hyvinkin makkaranpaisto kelit oonkin varannu itselle kalkkuna makkaraa vähän kaloreita ja rasvaa ;) asiasa ajaa..se ns.terveellisempi vaihtoehto.. maku on sitten toinen juttu ja tottumis kysymys..

lenkkeily on myös suunnitelmissa