Palataan muutamalla sanalla vielä viimme vuoteen. Paino nousi  HURJASTI +10kg hui saakeli eli ennätys paino minun puntarissani oli eillen 117.3kg :(  joten jouluna tuli parikiloo läskiä lissää tms. nestettä..muuten koko loppuvuosi on menny siinä 115-116kg.. viimme vuonna 1.1.2016 paino oli n.107kg ja tammi-helmikuu meni hyvin ja sain paino pois sitten tuli ressi närästys ja alamäki alkoi..työpaikka lopetettiin..työttömyys..uusityöressi..lihavuus..pääosin paska vuosi paskin ikinä !!!!!

Olo on tällähetkellä kauhea.Mitäpä muuta voi olettaa jos painaa näin paljon :/  Ikinä ennen en ole painanut näin paljoa..

No eipä tässä auta kuin laihduttaa parantaa tapansa ja ruokailut pistää paremmalle" tolalle" ja vieroitus karkista se minut ryöstää pauloihin ja sitten ollaan kyllä hakoiteillä..Eillen oltiin jo ilman sokeria ja kyllä se vaan pukkaa kaikenlaista oiretta ..vierotusoireita ..mutta kyllä se henki lähtee syömällä jos jatkan vielä samaa tahtia on tässä jo nyt niin kamalaa olla että ei jaksa ei jaksa..

Mutta tästä lähdetään  hirveistä lukemista kuin koskaan..inhoan itseäni..särkee jalkoja ja yleensäkkin jokapaikkaa ei taivu kunnolla enää edes kenkiä laittamaan jalkaan tilanne ja olotila on siis päässyt todella PAHAKSI..olkoon tämä vuosi ONNEN ja onnistumisen vuosi! paljon on toivottu mutta haluaisin jo pientä valon pilkahdusta elämään..on tämä niin paskoo ollu että nyt tai ei koskaan! itsestä se tietty kaikki on kiinni mutta pieni onnen potku painonpudotus saralla ei olisi pahaksi ..

Toivon että onnistun kääntämään tämä pahan olon hyvän olon tunteeseen...

tällähetkellä kun kirjoitan tätä makaan sohvalla piikkimatolla ja toivon että nesteet lähtee kiertoon :D ..

Mietin kyllä sitä kauheata tilannetta että kun saan laihdutettua niin minulla roikkuuu maha nahka varmasti :(  ja se haittaa elämääni pelottavaa..(toki roikkuu se jo nytki mutta....)toki sinne on matkaa ja jospa minun kohdalla se maha vaan kutistuu ;) kun kovasti liikun toki nyt on aika raskasta liikkua mutta aijon aloittaa kyllä käppäilyt kun on nekin jääny vähemmälle toki oon käyny töissä..nooh,, viimmekis 23.12 mutta kuitenkin ...näillä nyt mennään ja ei auta itku markkinoilla ..kohti parempaa oloa vuonna 2017 minulle yksi sellainen parempi olo kiitos! ...