kävin työhaastattelussa :O ja se meni hyvin luullakseni .Empä ole eläissäni monessa haastattelussa käyny en ..olisko peräti neljäs kerta xD.Lupauduin kokeilemaan yhtä työtä miltä se tuntuu..on osaaikainen 3-4 päivää viikossa.. .soittoa odotan vielä tälle päivälle josko soittavat että käykö se ja milloin??Onha mulla se yksi työmaa siellä odottamassa siis toukokuussa puoleksi vuodeksi mutta josko etes jotain näin talvi ajallekkin...ehkä..liekkö sitten kannattavaa ..ei tiedä ei..

Niin.. toinen erikoinen juttu oli se ,että ajoin autolla satakilometriä  huiiiii jäistä tietä =0 jota ei todellakaan ole monesti tapahtunu xDDD ajan kyllä autolla joka ikinen päivä mutta kilometrit ovat jotain viis suuntaansa.joten oli siinä menomatkassa jännitystä kaikkineensa valmistautuminen haastatteluun ja vielä ajaa autoa  HUH HUH! takas tullessa ei ollut ongelmaa ajella.. meni paremmin kun jännitystä ei ollut enään NIIN paljoa.Mutta minä selevisin hengissä olen ylepä ..ainakin vähän ;)

Olen sellanen jännittäjä joka ressaa joka paikasta .. ni eillen meni huonolla syömisellä ja samaaa rataa on menty tänäänkin.. harvinaista yleensä ressitilateessa rupean  ahmimaan =O hyvää jos huonoa nyt on pääkipeä palelee ym...

tämmöstä ihmettä elämään ,on tässä sulattelua meikäläiselle iha kerrakseen xD.kaippa se muutos on hyväksi? tiedä sitten ..