niin on nyt päässy käymään ..olen syönyt suolasta  siis sipsejä viikonloppuna ..idiootti.. kyllä se huomiseen mennessä on tasaantunut kun kuilotan...ihania suola/viinietikka sipsejä aivan ihaniii  namskis...yleensä en syö sipsejä mutta erehdyin mieheltä maistaa ni mä söin koko pussin ja pakko oli lauantaina ostaa uus pussi!!!!mikä mulla on??

sit meni suklaata ja irtokarkkeja ,mutta mitään muuta grillimässyä en ole syöny PERÄTI se on jo saavutus...

pitää sitä olla pöljä kun ei voi olla ilman herkkuja ..tänään pitää käydä ostaa porkkanoita ja niitä järsiä  makeen nälkään..eihän tästä tule helv***i muuten mitään..ja eihän tästä ole tullutkaan.

huommenna sit on mennyt vuosi kun alotin tän blogin ja intoa puhkuen laihduin noin 17kg ja entäs nyt kaik on tullu takas..ja ei mitää intoo ei ole näkynyt sit viimme syksyn ..kesä meni ihme kyllä et paino ei noussut mutta kun tuli syksy ni kilo kaks viikos ni  eipä  paljoo naurata...oma vika..

Mutta mitä nuita murehtimaan ..uus päivä uus viikko ja eikun vaan yritystä kehiin. kyllä mää vielä onnistun olenhan monesti pudottanut painoo..ja joka kerta epä onnistunut mutta kyllä se järki joskus tulee päähän...niin..ehkä...