2165099.jpg

Wilhelmiina taikina  (sydämmet tavallisen pullan päälle)

(Tee ensin tavallinen pullataikina ja kohoamisen aikana Wilhelmiina taikina)

WILHELMIINA TAIKINA

200g voita

2dl sokeria

2rkl siirappia

1 kananmunan keltuainen

5dl vehnäjauhoja

1rkl vanilliinisokeria

2tl ruokasoodaa

Anna voin pehmetä hiukan ja vatkaa  se sokerin ja siirapin kanssa vaahdoksi.

Sekoita vehnäjauhoihin vaniliinisokeri ja ruokasooda. Lisää vaahtoon keltuainen ja jauho seos.

Kauli taikinasta ohuehko noin 4millimetrin paksuinen levy ja ota siitä muotilla sydänkuvioita.

pyörittele kohonneesta pullataikinasta pikkupullia ,anna niiden vielä hiukan kohota,voitele ja paista noin7min +225asteessa.

ota pullat uunista voitele kevyesti ja laita wilhelmiina-sydän pullalle.Paista pulla kypsäksi noin 8-10 minuuttia.

Tee lopusta wilhlmiina taikinasta pyöreitä tankoja ja paista niitä+175 asteisessa uunnissa noin 15min.

jätä paljon tilaa tankojen väliin ,sillä ne leviävät reilusti uunissa.

leikkaa kypsät tangot noin 3-4cm levyisiksi viipaleiksi.