Eli 13 viikko alkaa huommenna..siis tätä viimmeisintä yritystä tulla pienenmäkx :)

edelleenkään en ole syönyt: karkkia, pullaa,keksiä, sipsiä ,pizzaa,kebabbia..siis yksinkertaisesti  herkkuja ei oo menny kurkusta alas..no jouku nyt taas sanoo tietty et pitäähä joskus herkutella.. mutta olen ottanut tämän kannan et niin kauan kun ei tee mieleni ,en kyllä edes osta itselle /syö niitä herkkuja ja kyllä olotilassa huomaa suuren muutoksen kun en ole nuita herkkuja syöny on energiaa ihan erilailla ku ennen ...siis olotila on ollut aivan ihana :) siis virtaa riittää..

Tänään olen käyny lenkillä niinkun joka päivä aina ennekin :) eli ei muutoksia liikunnan suhteen pikkasen on lissäntynytkin.. hiihtoo tulee tässä kuussa noin...50-60km lenkkeilyjen päälle eli kyllä voip olla tyytyväinen Hymy

Joulun aikaan painoin jo huikeat 108.9kg ja nyt tänä aamuna oli puntarssa 94.3 eli pudotusta -14.6kg  samaa tahtia eteenpäin niin kyllä se alle yhdeksääkymmentä puntari näyttää toukokuussa ;) piiiiitkä on matka mutta ei tässä mihinkää oo kiire..

Nyt pikkanen "pika" siivous ystävä tulee kylään iltapäivällä lapsosensa kanssa..tarjolla jäätelökakkua va enpä syö ku eipä tee mieli :))

laaallaaa.. laaaa.. ihkuu päivää kaikille t.ihku <3