kuudeskuukausi pyörähti käyntiin laihdutusta. Aika hyvin eikös?? karkitta suklaatta,sipsittä..kebabitta,pizzatta ym..ym..ihan vaan terveellisesti oon syöny ja hyvin on menny ja toivon että menee edelleenkin ..

 Nythän on halpaa laihdutus, kasvikset halpuu, jos talvella muutama tomaatti makso 5 euroo nyt saa ison pussillisen kahdella eurolla nam.. ja kurkun n.50 senttiä ym......että eipä kannata ei rueta säätää mitään kun on näinkin hyvin menny aamupaino 85.9kg ihanaa se 85 rajapyykki lähenee ja saan laittaa uusia tavoitteita ..

tänään meen ilta vuoroon ja kyllä hiklentää en todellakaan aijo mennä lenkille on sen verta hikinen päivä tiedossa..sanoivatkin töissä että syksyllä olen "timmissä"kunnossaku on niin hikistä ja raskasta hommaa(en vois kyllä kuvitella ihteeni edes sellasena koska kyllä maha roikkuu ja se roikkuu ikuisesti  

:(.......) 

mutta iloisella mielellä, tää tän vuoden laihdutus operaatio on paras vuosiin ja pitää kyllä olla tyytyväinen ja onnellinen että tämä menee näin kivuttomasti.. :DDDDDDDDDD

tulevana viikoloppuna olis kastajaiset tiedossa..luulen että eipä tee tiukkaa ei...sit pitäs järkätä kotosalla yhet pippalot sillon voi tehä tiukkaa ku ite valmistaa kakut jaa muut herkut mutta pitää tehdä joku suunnitelma ja vara suunnitelma et seleviän kaikista kekkereistä ilman minkäänlaista painon nousua ..

mutta nyt kahvia koneeseen ,tytön veinkin jo kouluun ei enää montaa aamua olekkaan ja alkaa tyttöjen lomat...