4 päivän putki.Eipä siihen ole lisättävää ..ja puntarille en uskaltanut mennä katsoman paljonko tuhoa tuli!!Huomenna pakotan itseni puntarille!!

Eli keskiviikkona tapahtui överit ,torstai meni kiltisti mutta pe,la ja su aivan kauheeta....lista on aika sokeripitoista...ja olo aika turvonnu !!!!

Minä en näköjään pääse sitten sinne kolmenkympin pudotukseen kun aina käy näin kun saavutan sen tietyn painon  ....varmasti se on taas se 90 kg...ainakin olotila on semmonen...itkettää..

onneksi jälleen yksi asia mikä on mieltä painanut  on selvinnyt eikä sitä tarvitse murehtia jotenka nyt  ON SELLANEN HETKI  että ei mielen päällä mitäää mikä vaivaisi koko kevät onkin olut ihan peestä(ehkäpä se sekotti mun rytmin kun kaikki asiat on selvinny...Saan ehkä viikon kaksi huokasta ennenkun työt alkaa  (ei ole vielä kutsu käynyt)  mutta hieman se jo mielessä tietty sekin..pitäs nyt nauttia tästä hetkestä kun asiat on kerrankin hyvin!!!

Eli nyt on elimistö sekasin...sekasi taas monta viikkoa ei..ei hyvä ...mutta eiku suosta noustaaan jälleen kerran kyllä tämä tästä!!!!

vappuun asti on oltava kiltisti sillonhan minun piti vasta överit vetää ..saa nähä mitenkä paljon sitä tässä taas kerää ihteensä ihraa...huoh..................................mut yksi on varmaa ei karkkia!!! sitä lajia on nyt kyllä jo syöty niin että kitalaesta on nahkat irti!!!

tämmöstä se vaan on ahmian elämä ikinä ei  näköjään pääse ns. kuiville