..varmaa jo et en onnistu painoo puottamaan kaippa se on liikaa vaadittu minulta ei ole sitä tahtoo tarpeeksi..liian ahistavaa elämää kun on työttömänä ..mielialat vaihtelee niinkuin olis raskaana.. .joka toinen päivä huonopäivä ja joka toinen vielä huonompi..(heh vähä huumorii..)ei nyt ihan noikaa ..mutta siis en vaan yksinkertaisesti kykene laihuttaa tällä hetkellä enkä viimmeseen puoleen vuoteenkaan ole siis kyenny...ahistaa .... en halua lihoo grammaakaan...mutta periksi en anna kirjotan tänne vaikka taas vuoden tätä tappista tarinaani ja olen varma että onnistun vielä ...kun löydän sen keskitien..ja mulla se on herkkujen pois jättäminen kokonaan..ei ole vaihto ehtoja.

..mietin täs yks päivä.. et miksi minun vanhemmat eivät varmaankaan edes tiedä mikä on kebabbi tai pita ym..koska eivät ole grillillä paljo käyneet ..joskus aikoinaan nuorena(nyt ovat noin 60) ovat ehkä ostaneet käristemakkaraa kun ei ole ollut vaihtoehtoj..niin ja pizzaa kyllä ovat syöneet varmaankin joskus...karkkia eivät syö eikä mitää muitakaan herkkuja niinkuin minä...pärjäävät ilman..miksi minä en pärjää?miksi minun pitää ahtaa kaikkien edestä?miksi?miksi?

muistan nuoruudestani peräti jotan..herkkuja  me ei saatu lapsena paljoo vain esim.juhanukksena limpparia ja sipsipussit tai kesällä jäätelöö..tai joskus markalla tai vitosella karkkia tai joku karkki laatikko ..ikinä ei mitää hirveetä määrää... ja siihen oli tyytyminen ..toisin on nykyaikana kun hylyt notkuu mitä isompi karkkipusseja ym..ja yksin menee kevyesti joku 300g karkkipussi kun pienenä tyttönä riitti 30g pikku pluto karkki aski...empä edes muista milloin oisin ostanut jonkun 30g lootan ..eihän siitä ole mihinkää, kerralla kaataa suuhun ni se oli siinä ...kamalaa!!!miksi ei  vois nauttia sitä pikku askillista vaikka viikon?laittaa yksi karkki suuhun ja pitää sitä suussa ja antaa sulaa ,ei edes imeskellä vaan antaa sulaa ..mitä kauemmin sen paremmin tuntui kuin olisi syönyt paljon ..

kerran kokeiltiin painonvartioissa jaettiin pienipala myslipatukasta jokaiselle ja laitettiin suuhun ja annettiin olla suussa niinkauan kun jaksoi vaan pitää...tosiaankin tuntui että olis syönyt koko patukan ja enepää ei edes olis tarvinnut kannattaa kokeilla!!

että näin...huonosti taas asiat syömisten suhtee mutta periksi en anna perk****