Nyt on juhlittu ja eillen vielä herkkuja vedetty niin että roppa kipee...tänään on palattu jo syömingeissä normaaliin mutta varmasti plussaa tulee ja paljonkin.. koska söin eille juusto naksuja(eipä eillen vessassa tarvinnu laukata) niissä on niin hitosti suolaa että vieläkin tuntuu..onneksi osti pikku pussin 120g enkä edes syönyt ihan kaikkia yksi (mut melkein) ja meni kaikee muutakin mutta turha niitä on enää miettiä uusi kuukausi  ja uudet haasteet tulevat  syöminkien osalta..

pikkujoulussa kuultua..tulihan sieltä kommentia että kohta ei ole minusta jäljellä mitään kun olen lisää laihtunut??oot niin solakka?? onhan ne kohteliaisuuksii mutta minulla on vielä ainakin 25-30 kg ylipainoa että se siitä solakuudesta...diippaaappa joo...

leikkeilyt on tämänkuun osalta paketissa 136km tullu käveltyä..eillenkin jopa 7km ja perjantaina 9km olen tyytyväinen :)

Huomennna  tulen kirjottamaan tänne sitten sen tuloksen paljoko tuli "vauriota" syömingeistä onneksi oon oivaltanut tämän että joskus voi mutta se on pidettävä kiinni siitä sanasta joskus koska se ei voi jatkua jokapäivä tai viikkotolkulla muuten se on ennenpitkää samassa pisteessa mistä lähdettiin tai jopa enenmmän EI ,,ei ja vielä kerran ei ..sitä en halua.