Puurot on jääny syömäti, en tiedä miksi en saa alas puuroa. Ehkä olen syönyt puuroa sitte liikaa (joskus) toinen outo juttu että ruisleipä ei oikein enää maistu ..oikeastaan ei ole maistunut piiiitkään aikaan..olen syönyt leipääkin liikaa?? kertokaapa mitä ideoita maittavia kevyitä aamupalalle millä lähteepi nälkä ja pysyy poissa edes kolme tuntia??

Paino oli -100g vähemmän kuin viimme maanantaina eli miten on menny ..no yksi päivä hyvin, toinen huonosti. Yritän päästä irti nuista ruokapäiväkirjoista ym listoista ja rajotteista.. koska niistä on tullut minulle taakka ja pakkomielle ja lopuksi huomaan  iltapivällä että läskiksi meni mikä pettymys jne turhautunut olo jne.. mutta jos kesän yrittäsin kokeilla semmoista ratkasua että kaikkea kohtuudella niin aivan varmasti tippuu kilot ,ei tarvitse  mitään erityis ohjeita kun pysisi kohtuudessa  mutta se on niin vaikeaa..yksi ilta vedin 3 tuuttia!!! kyllä 3 eikä tuntunu missään...vetänyt kaikkea liikaa liikaa ja vielä kerran liikaa ...................

Ressi  se pahin vihollinen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kävin aamulla hammaslääkärissä ja keskusteltiin siitä kuinka puren hampaita yhteen yöllä ja ne lohkeilevat ties miten vaikka on purentakiskot AINA yöllä ja tämä puremis ongelma vaan on pahentunut koko ajan.tuumasi h-lääkäri että miten me saatas minut rennoksi :D ..niimpä miten saada ihminen joka panikoi kaikkea rennoksi ihmiseksi joka ei ressaa???

tämä on toivotonta eikä ulospääsyä näytä olevan..paitsi..

..yksi huomio on tullut minulle tässä viikkojen varrella että kun olen syönyt kipulääkettä siis PÄIVITTÄIN 1-2kpl joskus harvemmin enemmänkin :O herranen aika.. millon mihinkin kipuun varmaan lähes 8 vuotta ihan säännöllisesti !!!hui! pääasiassa pahin on ollut  niskaja  hartia sitten lonkka ja pohjekivut..en ole käynyt lääkärissä vaikka olisi pitänyt :/  nyt olen yrittänyt sinnitellä ilman kuukauden..olenhan jo ollut oikeasti koukussa  koska otin varmaan ihan varmuuden vuoksikin joskus että ei vaan yöllä herää lonkan pakotukseen jne.. nyt vasta olen herännyt että ei ..ei ja ei..viikonpäästä "lopetuksesta" huomasin oman AHDISTUKSEN joka on ollut viimme aikoina  aivan kamalaa hävisi! En osaa sitä edes kuvailla miltä setuntui ja miltä tuntuu nyt, vaikka terväin ahdistus on poissa niin on sitä vieläkin.. mutta en osaaedes kertoa...Aika pelottavat vaikutuksen en tiedä onko tämä edes mahdollista koska on ihan apteekin reseptivapaalääke että tämmöstä aiheuttaisi muuta jokatapauksessa semmonen OUTO ahdistuksen tunne on huomattavasti vähentynyt ..tiedä sitten..??????????

Piikkimatolla tässä makoilen koska niska..odottelen vielä puol kahteen että saan syödä kun oli hammaslääkärissä putsaus ja fluoraus niin saa aineen vaikutella että ei tulis reikiä minun ongemani onkin hampaiden lohkeaminen tällekkin vuodelle on mennyt varmasti 1000e hammaslääkäriin kun pieniä lohkemia sielä täällä jos niitä ei korjaa niin kohta ne on isompia ja niin edelleen ja kun käy yksityisellä on hinnat kovat..tänään meni 178e korjasi yhden lohkeaman ja sitten se putsi ja fluorus..kyllä köyhälle kallista..mutta pakko joka vuosi vaan hoidattaa muuten ei tule mitään hampaat lahoo muuten suuhun ... ja onhan se terveysriski.. jopa kuoleman vaara jos pahaksi päästää..

Eillen oli hirveän hyvä päivä lenkkeilyn suhteen jaksoin 5km lenkin käydä ja tuntui että olisi voinut singahtaa vielä lisä lenkin aika outo tila minulle kun yleensä minulla ei ole voimia edes hengittää tämä oli sanottu aika yli mutta jotenkin vaan olotila on aina niin heikko ja vetämätön että ei jaksa..no jos painoa on reilusti toista sataa ni ei pidä ihmetellä että ei jaksa mut eillen jaksoin  ja jopa ihan reippaasti 1h2min. /5km ni ihan ok. suoritus yleensä viimme aikoina/vuosina ei vaan ole kulkenut on nii takkuista että ei jaksa jalkaa nostaa ni silläpä se on lekkeily jääny... ei kiva..

...että tämmöstä epämääräistä huonoa tekstiä.. parempaan en jaksa keskittyä eli  sanoja toisen perään ..kieliopista ym. ei tietoa mutta jotain tolkkua luulis saavan..kaikki ei vaan osaa...eikä jaksa..