pisteissä pysin vaikka täytyy vielä todeta että tämä viikko(9 laihdutus viikko) on ollu pahin tähän astisesta taipaleesta.Joka päivä on mieli tehny vetää överit.Ahmia.Hyvin olen toistaiseksi selvinny.Hammasta purren tai hammaskiskoa purren ;),on muuten yllättävän hyvä apu toi purentakisko on pahin poskilihas jumi hävinny ei kiristä enää yhtään eli  kannatti teettää...jospa se auttaa myös hartioihin asti on nimittäin kipeet..mutta onneksi ensviikolla pääsee kylpylään rentoutumaan  poreisiin.. ai että=)!!Mukavata.

kyllä se elämä on ihanaa kun se oivaltaa (oivaltas). vitsi että kyllä piristi eillinen hiihto meikäläistä ,harmivaan että  hiihto kaveri on töissä tänään  eillen oli vapaalla..yksin ei kehtaa hiihtää..kaksin mukavampi, nimittäin nyt on supermahtava ilma 0 keli ja aurinko pilkistelee...aijai pitikö tuo yksin lähtee hiihtämään kun  näin hyvä olo tulee..

jos rupeis ekaksi siivoamaan. Tämmösen tunteen kyllä toivoo jatkuvan liikunnalla on kyllä suurivaikutus mieleen.Aurinkoa kaikille viikonloppuun!