Eillen tein perheelle ruuaksi lihapullia nam että ne tuoksui hyvälle..en syönt yhtään kappaletta oli sika-nautaa mistä tein ne.Onneksi minulla on tuo painonvartioitten laskin jolla voi laskea ihan mistä tuotteesta vaan pisteet .päätin että en syö niitä pullia vaan otan 50 g sitä jauheliahaa ja sekoitan siihen vaan sipulia pintaan suolaa ja pippuria vähän paprikajuhettan ni nam tuli  kyllä hyvä pihvi.. mutta tuli sellanen olo kun sen söin perunoitten kanssa tietty että lisää,lisää!!!!Oli niin rasvaisen hyväääääää nam! 

NIIN ja.. Oon innostunu tekemään vispipuuroa parin viikon ajan oon jo useasti keitelly ja siitä riittää useaksi päiväksi.. täytyy vielä vähän lisätä tuota makeutusjauhetta kun teen sellasella ohjeella että 7dl vettä 3dlpuolukoita ja vain 1/4 sokeria siis sokeria on aika vähän normaalisti pitäs pistää varmaan se 1dl , mutta tottuu sitä vähempi makeaankin näköjään eli sit lautaselle lätkäsen 2dl valmista vispipuuroo 1dl maitoa ja hieman makeutusjauhetta  välipala valmis ja on hyvää halpaa ja myöskin useammalle päivälle riittää  ja mikä parasta vähän niitä kaloreita(pisteit)  NAM!!!

Eipä tässä tämän kummenpia ...lenkilläkin jo kävin ..lumityöt pitäs tehä ku kehtais  inhoan tuota lunta  sitä on liikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!siis riittävästi jo!!kesä ala tulla jo!!:)