Painohan tippui tammikuussa toisaalta ihan jees, mutta toisaalta en voi kyllä nyt hurrata viimmesen kahden viikon aikaan sannoksia..kahteen viikkon ei ole tippunut kuin -400g aamupaino oli 103.8 eli viikossa tuli nyt siis plussaa +100g 

Mun elimistö on outo..

No ummettaa sekin on nyt parinpäivän uusin  "OIRE" siitäkin johtuu kun ei tullut miinusta JA Ressi  ja lisäressi vielä tästä närästyksestä ja palantunteesta ne on ne syyt! koska ruokailu on ollut tasan tarkkaan tarkka.

(pieni testi)Nyt en ole aamu kahvia juonut enkä uskalla juoda teetäkään niin keitin vettä ja juon kuumaa mehua..ja kahvihan se auttaa mulla aamulla tuohon suolen toimintaan että....kyllä alkaa ahistamaan lisäää..

Kyllä ensi viikolla saapi olla iso pudotus eihän tämmönen peli vetele kun toinen yrittää 100% :/

Eillen jumppasin tai venyttelin niskaa ja kaulaa  puoli tuntia! makasin  tunnin piikkimatolla ja VIELÄ mies hieroi hartioita ja kylmäkeeliä nikaan, kun minulla on niskatkin niin jumissa &kipeä  että jos se palantunne johtuu niskoista..

 ajattelin että jos tämä ei ala lähteä tämä kuristava tunne niin kyllä kait se on mentävä sinne lääkäriin vaikka kuin en uskalla jos minä vielä tämän viikon kärvistelen...yhtäkkiä se tuli  ja yht äkkiä se kyllä saapi lähtee hevon kuuseen!!!KIITOS.