Tänäänki valitan vähän ;)

Kyllä olisin toivonut että paino olisi tippunut ENEMMÄN koska on tässä ihmisessä läskiä mistä tippua noOOOooo toisaalta hyvä  pudotus ottaen huomioon mikä turvotus viikko tässä on ollu..kokonais pudotus 25 päivään on 100g vaille 4kg onhan se hyvä!

Kävin hammaslääkärissä(yksityisellä) antoi laskun kouraan ja sanoi että kela korvaukset ovat pienentyneet vaikka pienethän ne jo olikin NIIN  miksi niitä yleensä on?? 17euroa näky minun laskussa olevan.aivan yks ja sama onko koko korvausta ??ihmiset köyhtyy entisestään kohta ole vara mitään palveluja käyttää.. no halpuuttavathan ne RUOKAA!!!!Päivärahasta menee 25% veroa tänä vuonna.. mitäpä luulette  mitä jää käteen kun käy hammaslääkärissä,maksaa lainanlyhennyksen ..rupia!! tammikuun sähkölasku tulee olemaan noin 500e ei sitä makseta millään päivärähalla..parturiinkin pitäs päästä veikkaan että parturintäti on nostanut hintoja TAAS kun vuosi vaihtunut..mihin tämä maalima vielä meneekään..onneksi tulee kohta kesä ja ainakin Sähkölaskut on siedettävät sitä odotellessa...vielä muutama kuukausi!!

Joo-O nyt lopetan tän valittamisen tältä erää..

Luotan tulevaan ..niin kauan kun mikään ei ole varmaa,kaikki on täysin mahdollista myös minulle..

hmm..Tavoite numero 1 tällä hetkellä on se että paino alkaa 9 olkoot vaikka 99.9kg tähän on matkaa 3.8kg ja mahdollisimman pian(tämä tavoite on muuttunut kiireelliseksi) :D :D :D !!! toinen tavoite numero 2 oli minulla -15kg tästä tavoitteesta on pudottamatta 11.1kg  eli painoon 92.6kg  kylläpä oispa ihana tuommonen luku..

Tälleen mennään nyt tätä viikkoo eteenpäin mukavaa viikonalkua :)