Onneksi satanut lumi suli nopeasti eillisen päivän aikana pois!

Kävin aamusta hamamslääkärissä ja  taas 130 e meni!

käsittämätöntä mulla on talvennaikaan mennyt hammaslääkäriin yhteensä HIRVEÄ SUMMA 1330 euroa ja vielä yksi kerta ensiviikolla!!Nyt poistettiin hammaskivee ja että se on jokakerta ihan kauheeta hyi ..no selvisin hengissä ;) 

aamupaino oli 87.3kg :)  jospa se nyt pysys siinä maanantaihin tai tippus vielä vähän ;) toivossa on hyvä elää... se on -1.2kg siihen kolmenkymppin "etappiin"  lähellä se jo on TAAS monennenkohan kerran  :D no toisaalta sama sille se on hyvä että en ole jatkanut elämistä "pellossa" muuten se olisi jo 100 ja ylikin.. se niin helposti tulee..

ai että mä odotan kesää tai oikestaan sitä hetkeä kun kaikki alkaa vihertämään pieni vesisade ja ihan koivunlehden tuoksu TYKKÄÄN <3  se on parasta koko kesästä !! sitä ihanaa vihreyttä vehreyttä riittää sinne juhannukseen asti jonka jälkeen jotenki luonnossa kaikki alkaa pikku hiljaa muuttamaan värejä ruskempaan suuntaa mun mielestä..kohti syksyä mentäessä ..mutta kyllä mä syksystäkin tykkään sillon on toisaan väriä ja ihanaa sadetta, pimeetä, myskyä tykkään <3 kyllä!!!

WP_005537.jpg

Joo jään nyt haaveilemaan koivun tuoksusta kesän ensi sateesta :)

Kivaa  viikonloppua <3

WP_005835.jpg