Aamupaino oli 110.2kg  Saas nähdä meneekö alle 110 kg lähiaikoina vai mihin suuntaan tämä paino singahtaa no jospa se menee alas päin..

Hirvee palelu kotona aina ja kun töihin pääsen niin hikivirtaa :/  kyllä lihavalla on hiki!! hävettää ihan mutta minkä minä sille teen.. 

nyt on siis pudotettu -7.1 jos oikein muistan sen kamalan lähtöpainoni.. mutta kohti alempa lukuja mennään ja jospa tässä pikkuhijaa rupeais tuntumaan edes jossain nuo pudotetut kilot -7kg poisssa ja ei tunnu vielä misssään vaatteet soi päällä edelleen jne..no talvitakissa on sen verran väljyyttä että voi autossa istua pelkäämättä että se repeää  mutta eipä juuri muuta havaittavissa toki kyllä peilistä katsoo ei niin turvoksissa oleva mutta   aika mitätön on  vaikutus .. en tiedä paljonko sitä pitää pudottaa että on havaittavissa muutos!???

Vuosi sitten minun alkuvuoden painonpudotus oli  n.-5kg  Painoin 102kg lähdin pudottamaan painosta 107.6kg,harrastin lenkkeilyä tammikuussa 80km helmikuussa 110km ..Tänävuonna ei ole lenkkeilty tammikuussa 14km :D :D :D  toisaalta ei naurata mutta laihtua voi siis ilman liikuntaa se on hoksattu nyt  ja tosiaan eikä ole tarvinnu kärvistellä nälässä kun liikkuu niin sitten ne ruokahimot yltyy.. toki kyllä mä rupeen liikkumaan kuhan jaksan siis sitten kun tuntuu että on mukava lähteä lenkille niin sitten menen... kävin minä esim. maanantaina 3km ja käyn silloin kun siltä tuntuu en ota siitä ressiä..

kohta pitää valmistautua töihin ...pakkasta -15 hyi... mutta ihanaa kun tulee kevät!