Paino tosiaan pomppii ihan ihmeellisesti päivittäin välillä pudotus olis enemmän ja välillä vähemmä... toivossa on hyvä elää että ensiviikolla olis "parempi" pudotus vaikka onhan -500g hyvä!! mutta näin vuoden alussa olis tykänny että putoo enemmän on onhan se pudonnukki tietty joulun ajasta jollon tais yksi aamu olla  hurjat..93,3...

mutt mullahan oli tavotteena se -2kg joka kuukausi eli kesäkuuhun mennessä se -10kg ja tavotteessa ollaan :) ja 2,8kg kolmenkympin pudotukseen on se vaan piru ollu tiukassa!!!!

Viimmenen viikko Tammikuuta  menee kyllä nopsaan..huh..huh

onneksi pakkaset hellitti ainakin vähäksi aikaa...hetkinen.....

........

Piti tässä välissä käydä hammaslääkärissä tekemässä 146eken poraus :/ on se työttömälle halpaa lystiä vielä pitää käydä USEASTI!!!!  :/  hermo menee...

Laihdutuksen suhteen en tee kyllä muutoksia ruokavalioon tippukoot vaikka  se 500g viikossa ...on nii hyvin menny että ei tartte nälkää nähdä ja saa syödä kuitenki paljon ja jotain tietysti vähemmän mutta pääasia on että kaikkea saa syödä mistään ei tartte luopua ja nyt en puhu karkista(se on myrkkyä mulle) vaan terveellisestä VOIMA ruuasta  ;)

WP_007649.jpg

WP_007638.jpg

esim..Tämmöstä herkkua ja siihen vielä rasvatonta vaniljajugurttia ni avot :P pitäs vaan löytää jostain kaupasta täysjyvä mannasuurimoita ne ois vielä terveellisempiä.. ja sitte..

altAscOc07eAKOwwY1M42llSva3OD6m_Ruz4s1G_

Täytyy myöntää voipi  tätäkin herkuksi  luetella..mut suolaa pitää  kyllä olla reilusti..(pansuolaa)  ;)

täällä minä nyt mikrossa lämmittelen aamukahvia kun ei oikein kerenny juoda normi määrää kun piti käydä siellä hampilääkärissä..